Mijn verwachtingen

Tijdens mijn stage wil ik mijzelf zoveel mogelijk verdiepen in nieuwe technieken. Dit is voor mij al vrij breed, aangezien alleen de basis kennis wordt aangeleerd op school.

Tijdens de lessen die ik kreeg op het MA, heb ik door de schooljaren heen het een en ander kunnen op kunnen pikken in zowel front-end als back-end.

Hierbij heb ik gemerkt dat mijn kracht voornamelijk in front-end zit, maar toch heb ik een redelijk grote interesse in back-end! Zo heb ik een niet zomaar een portfolio opgebouwd in HTML & CSS (& jQuery), maar heb ik gekozen voor een wat lastigere manier, namelijk “WordPress”.

(voor een grotere versie, druk op de afbeelding)

Leerdoelen

Voor deze periode wil ik mij richten op het uitbreiden van m’n kennisgebied op WordPress. Daarmee neem ik een grote hap PHP mee, wat voornamelijk de taal is in WordPress.

Graag wil ook efficiënter en gestructureerd omgaan met Adobe programma’s. (Voornamelijk Photoshop en Illustrator)
Ik zal ook gaan oefenen op mijn talen, voornamelijk de nieuwere talen zoals SCSS & PHP.

PAP-Marthijn

(voor een grotere versie, druk op de afbeelding)

Over iDOTMEDIA B.V.

iDotmedia is een fullservice internetbureau uit Heerhugowaard. Ze helpen bedrijven met hun online zichtbaarheid door responsive websites en webshops te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen.

Uit mijn ervaring zijn ze erg ervaren in het uitwerken van diverse complexe websites. Door een efficiënte back- en front-end team komen ze met de beste oplossingen voor een groot netwerk.

Lees hier meer over de klanten van iDotmedia.

(voor een grotere versie, druk op de afbeelding)

Commentaar:

  1. Peter van der Zon schreef:

    Ik hoop dat jouw verwachtingen ook gaan uitkomen. Denk erom, jij bent de regisseur van je eigen leerweg. Doe er alles aan om je kennis te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *