Absolit

Sinds Juli 2017 ben ik ZZP’er geworden. Hierbij heb ik twee handelsmerken geregistreerd: “Absolit” en “ICT-Hulp Heerhugowaard”.

Mijn bedoeling voor ‘Absolit’ is om een makkelijk platform te maken waarbij simpele particulieren of bedrijven een website kunnen afnemen van een full-stack WordPress ontwikkelaar. Hierbij bied ik voornamelijk maatwerk websites aan, maar een budget website is ook realiseerbaar. Denk hierbij aan een informatie website met een vooraf bepaalde thema.

Een website voor dit bedrijf is momenteel nog in constructie. Mijn diensten staan echter wél open.

Diensten

Mijn bedrijf bied momenteel de volgende diensten aan:

  • Webhosting: €8,- p/m, €80 p/j
  • Domeinkosten voor .NL €9,- en .COM €12,-
  • Vrijblijvend advies voor uw online platform
  • Maatwerk dienstverlening €40,- p/u

Alle kosten zijn exclusief BTW.

Wilt u advies voor uw landingswebsite, informatiewebsite, dashboard, systeem of algemeen advies over WordPress? Bel dan even op of vul het contactformulier hieronder in!

ICT-Hulp Heerhugowaard

Mijn bedoeling voor “ICT-Hulp Heerhugowaard” is om mensen van een vorig generatie te helpen met de technologieën van nu.

Denk hierbij aan het helpen met het opzetten van een splinternieuwe laptop, Smartphone, Smart-TV, horloges, printers of zelfs koelkasten.

De tarieven zijn;

  • €9 voorrijkosten
  • €7,50 per kwartier met een minimale afname van een halfuur
  • Geen no-cure no pay, maar wel vrijblijvend advies. Hiermee voorkom je dat ik bijvoorbeeld een TV van 1990 moet repareren.

Technische hulp

Origineel was het de bedoeling om het bedrijf uit te rollen in heel Heerhugowaard, maar mijn hobby voor websites maken is te sterk. Tevens ben ik verhuist naar Anna Paulowna dus is de handelsnaam niet geheel relevant. Evengoed wil ik nog steeds mensen met hun technisch probleem helpen.

Heeft u vragen of wilt u mijn hulp? Bel dan even op, of maak een afspraak via het contactformulier hieronder!

Neem contact met mij op

óf bel 06 44 69 46 39