Inleiding stage Specialist in Websites

Mijn verwachtingen

Tijdens mijn stage bij Specialist in Websites/Create wil ik mijn kennis graag verbreden door ergens in te specialiseren. Mijn kennis licht nu vooral in WordPress en alles eromheen (Html/php, CSS/SCSS/SASS, MySQL). Een tweede doel is om zoveel mogelijk kennis op te doen in Javascript en als het kan in VueJS. Mijn pijlen zijn dus vooral gericht op uitdagingen van klanten die gericht zijn op het ontwikkelen van een oplossing gericht op JS.

Het tweede bedrijf in het pand heet Create. Create houd zich voornamelijk bezig met nieuwe ontwikkelingen op het web-tech gebied en gebruikt op het moment veel gebruik van VueJS en Laravel.

Leerdoelen

Voor deze periode wil ik mij richten op het uitbreiden van mijn kennisgebied op WordPress. Hiernaast wil ik ook meer te weten komen over andere CMS systemen zoals Laravel of nieuwere systemen.

Over Specialist in Websites

Specialist in Websites is een fullservice internetbureau in Alkmaar. Ze zijn naast het ontwikkelen van WordPress ontwikkelingen ook specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Ze hebben verstand van ieder aspect wat bij een website laten maken komt kijken.