Sublimis

Sublimis Coaching, Consulting & Training is een verzamelplaats van veranderaars, leiders, (agile) coaches, scrum masters, consultants en trainers, die organisaties en medewerkers binnen die organisaties helpen veranderen. Binnen Sublimis hebben zij veel ervaring als veranderaar, (Agile)leider, coach en scrum master en in die rol trajecten opgezet, uitgevoerd en begeleid op het gebied van Agile/Scrum werken, efficiëntie en effectiviteit (Lean/6sigma) en Service Management (ITIL). Zij hebben zowel ervaring in het toepassen hiervan in een operationele omgeving als in een project organisatie.

De website is inmiddels offline omdat de klant op pension is gegaan.

Petdisneyfication

Isa Bredt houd sinds jongs af aan al van tekenen en heeft na haar studie van haar hobby haar werk gemaakt. Hiermee kunnen al haar volgers maandelijks hun dieren opsturen om te laten omtoveren naar Disney figuren. Er was echter één probleem om haar tekening-loterij efficiënt te laten lopen; teveel inzendingen en een hoop handmatig werk.

De bedoeling is om willekeurige mensen te selecteren uit een selectie van duizenden inzendingen. Isa en ik kwamen samen op het idee om een informatie website te combineren met een loterij systeem zodat alles eerlijk en deels automatisch verloopt. De website staat momenteel live en afhankelijk van de actieve momenten kun je je aanmelden voor een mogelijkheid om jouw huisdier om te laten transformeren naar een Disney figuur!