Ga naar de inhoud

Intro

Bermuda spirit is een schoolproject van Dion Kenter, voor zijn Minor Ondernemerschap aan de Hogeschool van Amsterdam. De studenten moesten een product op markt brengen en daarbij een onderzoeksrapport schrijven. Mijn rol hierin is het maken van een interactieve kaart met diverse verkooplocaties.

Locaties

Om alle locaties inzichtelijk te maken voor de klant moest er een kaart komen met meerdere stippen die aanduiden waar de locaties te vinden zijn. Het is voor de klant in één oogopslag duidelijk hoeveel locaties er zijn. Per locatie open je een pop-up met foto, adres en meer informatie.

De kaart is gemaakt door middel van MapBox. Mapbox zorgt voor een kaart die je zelf kunt programmeren naar wens. Zo kon ik de locaties voorzien van een X en Y as zodat ze de juiste plek krijgen op de kaart.

Het doel is om in de toekomst meer locaties toe te voegen zodat Bermuda Spirit een groot aanbod kan tonen middels de kaart.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

"Alles is mogelijk"

Zit je vast met een digitaal probleem? Je kunt kosteloos met mij mailen/bellen en sparren. Ik ben benieuwd waar ik je mee kan helpen.

nl_NLDutch